Lăzi
În prezent există 5 tipuri de lăzi pe OneBlock. Aceste tipuri sunt: Vote, Party, Tags, Kits și Donor.
Pentru a vedea ce puteți obține dintr-o ladă, puteți accesa „/warp crates” și faceți clic stânga pe ladă.
Cheile pentru lăzi sunt virtuale, ceea ce înseamnă că nu primiți un obiect fizic cu care puteți deschide lăzile. Tot ce aveți nevoie este să aveți cheia virtuală și să faceți clic dreapta pe ladă cu mâna.
Puteți vedea numarul de chei executând „/crate keys” sau uitându-vă doar la scoreboard.

Ladă Vote

Primești una dintre aceste cutii ori de câte ori votezi serverul. Pentru a vota serverul, trebuie să utilizați „/vote” și să mergeți la unul dintre linkurile pe care le obțineți, introduceți numele de utilizator MineCraft și, dacă vi se solicită, completați captcha.

Ladă Party

Această ladă este dată tuturor celor care sunt online atunci când se declanșează un Vote Party. Pentru a declanșa un Vote Party, trebuie să se strângă 30 de voturi de la jucători.

Ladă Tags

Lada poate fi câștigată din Lada Vote sau din Lada Donor. Când deschideți una dintre aceste lăzi, veți primi o etichetă personalizată care va fi afișată lângă numele dvs. în chat și tablist.
Example Tag

Ladă Kits

Lada poate fi câștigată din Lada Vote sau din Lada Donor. Această ladă vă va oferi unul dintre următoarele kituri speciale: Tank, Angel, Pyro, Flash, Mythic, Knight sau Archer.

Ladă Donor

Această Ladă este dată în kit-ul Donor. Puteți obține Lăzi Vote, Party sau Tags din această ladă.
Last modified 4mo ago